Trubači Beograd – O nama

TRUBAČI BEOGRAD – O NAMA

 

Vladimir Ivanović – DETINJSTVO

Vladimir Ivanović je rođen 9. januara 1994. godine u Vranju. Odrastao je, a i danas tu živi, u selu Zagužanje. Selo Zagužanje je smešteno na putu za Vlasinsko jezero, između Vladičinog Hana i Surdulice, koje je inače poznato po trubačkim orkestrima i trubačima. Vladimir je još kao dečak od 5-6 godina pokazao interesovanje za trubu, i ubrzo krenuo aktivno da je svira.

Trubu je počeo da uči od svog dede Duška, da bi kasnije ulogu glavnog učitelja preuzeo ota Nebojše, jedan od najpoznatijih trubača u ovom kraju. Nebojša Ivanović danas svira u orkestru svog sina.

 

Trubači – NAGRADE

Orkestar je učestvovao na mnogobrojnim takmičenjima i manifestacijama. Pre svega na festivalu u Guči, gde su naši trubači više godina u nizu osvajali vredne nagrade, onda na Vlasinskom letu (Surdulica)… Više o tome pročitajte na stranici o nagradama.

Između ostalog, orkestar je tokom svog postojanja gostovao na raznim televizijskim emisijama i sarađivao sa od najvećim muzičkim zvezdama sa Balkana. Među njima su najpoznatiji Severina, Zvezde Granda… Na stranici trubači uzivo možete da pogledate i slušate rezultat tih saradnji.

Ovaj orkestar je skoro svake nedelje imao po neki nastup, bilo da su to svadbe ili raune manifestacije, a sad očekuju “da će biti mnogo više poziva”, uz želju da jednog dana nastupe i u inostranstvu.

 

KONTAKT – Trubači Beograd

Trubači Beograd je profesionalni trubački orkestar, osvajači su mnogih nagrada, najbolji orkestar Guče. Pobednik Vlasinskog Leta, najbolji mladi talenti. Repertoar pesama je raznovrstan od izvornih tradicionalnih, etno, novokompovanih, pa do džeza.

Naš trubački orkestar nastupa po celoj Srbiji. Trubači cene, gradovi u kojima smo nastupali: Beograd, Novi Sad, Veliko Gradište, Požarevac, Mladenovac, Aranđelovac, Obrenovac, Zemun, Apatin, Subotica, Novi Pazar, Negotin, Kragujevac i dr.

Ukoliko Vam je potreban orkestar za svadbe, venčanja, rođendane, punoletstva, mature i ostala slavlja, kontaktirajte nas na 0637237099 ili na 017813032 ili posetite našu Kontakt stranicu za više detalja.

Trubači Beograd sviraju sirom Srbije i Evrope.